آغاز ثبت‌نام بدون آزمون

رشته‌های کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی

خبرگزاری آنا: رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ثبت‌نام بدون آزمون رشته‌های کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد از امروز شنبه ۵ مرداد ماه آغاز شد.

ناصر اقبالی رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا اظهار داشت: ثبت‌نام بدون آزمون رشته‌های کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد از ساعت 9 صبح امروز شنبه 5 مردادماه آغاز شده است.

وی افزود: داوطلبان با مراجعه به سایت www.azmoon.org و تهیه یک کارت اعتباری می‌توانند نسبت به ثبت‌نام اینترنتی خود اقدام کنند و نسبت به انتخاب رشته محل خود باید دقت لازم را داشته باشند، اما اگر داوطلبی بخواهد رشته /محل خود را تغییر دهد باید با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت‌نام خود در رشته و محل جدید اقدام کند.

اقبالی با بیان اینکه ثبت‌نام کنندگان اینترنتی باید از روز شنبه دوم شهریورماه به واحدهای ثبت‌نام شده خود مراجعه کنند، گفت: داوطلبان می‌توانند در صورت مواجه شدن با هر سوال یا ابهامی به سایت www.azmoon.org و www.pubr-azmoon.com مراجعه و در قسمت پرسش و پاسخ سوال خود را مطرح کنند.

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: داوطلبان می‌توانند ایمیل خود را به نشانی اینترنتی porsesh@azmoon.net  ارسال کنند تا کارشناسان مرکز در اسرع وقت به آنها پاسخ دهند.

اقبالی در ادامه با اشاره به هک سایت روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد، گفت: ثبت‌نام آزمون رشته‌های کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد آغاز شده و بدون مشکل انجام می‌شود.

وی افزود: سایت روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد به نشانی اینترنتی pubr.azmoon.com به دلیل هک شدن شرکتی که این سایت را پشتیبانی می‌کرده در دسترس نیست ولی این مسئله با ثبت‌نام آزمون رشته‌های کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد ارتباطی ندارد.

.:: کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه می باشد ::.