یک استاددانشگاه درواحد کرمانشاه عنوان کرد:

عفت وپاکدامنی رمز موفقیت انسان های بزرگ است

دکتر  زبیده خدایی درجمع استادان وکارکنان واحدکرمانشاه گفت: حجاب و عفاف امري مهم در اسلام است و داشتن عفت و پاکدامني رمز موفقيت انسان‌هاي بزرگ است.

خدایی خاطرنشان کرد: بعضی ها دچار این توهم اند که حجاب برای زن محدودیت و حصاری است که خانواده و وابستگی به شوهراین حصار را ایجاد کرده است واین پندارحجاب را نشانه ضعف و محدودیت زن می داند.

وی درکارگاه فرهنگ تعمیق و گسترش حجاب و عفاف افزود: واقعیت این است که بر اساس آموزه های قرآنی حجاب زن از حقوق الهی اوست و نه مربوط به خودش که از آن صرف نظر کند،یا مربوط به خانواده ،که اعضای خانواده به کنار گذاشتن آن رضایت دهندو حرمت زن و حیثیت او حق الله است و او امانت دار حق الهی است .

مدرس دانشگاه جامعة الزهرا قم تصريح کرد: انسان با پيروي از دستورات دين اسلام هيچ‌گاه به بيراهه نخواهد رفت و با آگاهي از ارزش وجودي خود، جان ارزشمند را به بهاي ارزان دنيا و ظواهر آن نخواهد فروخت.

وی بااستنادبه سخن آیت الله جوادی آملی مفسر قرآن کریم  که اساس سلامت معنوی زنان را حجاب معرفی کرده است،یادآورشد: حجاب و پوشش کرامت انسانی زن،شخصیت واقعی اش را حفظ نموده و به او مصونیت می بخشدتا هم دیگران به حریم او تعدی نکنندو هم کانون خانواده مستحکم باقی بماند،همچنین زمینه قرب به خدابا حریم عفاف فراهم می شود.

خدايي عنوان کرد: حفظ سلامت جسم و روان و رعايت عفاف و حجاب در بين زنان و دختران جامعه ازواجبات وبسیارحائز اهیمت است که بايد مورد توجه خانواده‌ها قرار گيرد.

گفتنی است این کارگاه هم زمان با روز ملی حجاب و عفاف  ازسوی دفتر فرهنگ اسلامی واحد کرمانشاه، ویژه استادان و کارکنان خواهراین واحد و اعضای بنیادین حجاب و عفاف منطقه یازده برگزارشد.

.:: کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه می باشد ::.