حجت الاسلام والمسلمین دکتر توانایی :

امر به معروف و نهی از منکر کاری کاملا نرم افزاری،

رفتاری و الگویی است

رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: بدون شک امر به معروف و نهی از منکر کاری کاملا نرم افزاری ، رفتاری و الگویی است و مرحله بعد از آن امر به معروف و نهی از منکر زبانی و تذکر شفاهی است.

کارگاه دو روزه امر به معروف و نهی از منکر ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در تاریخ یازدهم و دوازدهم خرداد ماه در سالن کنفرانس این واحد برگزار شد.

استاد برجسته این دوره حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد حسن توانایی از استادان برجسته دانشگاه امام صادق (ع) و دانشگاه کرج ، ضمن تاکید بر جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی گفت: امر به معروف به هیچ وجه کاری فیزیکی محسوب نمی شود و خلاصه کلام آن دلسوزی و رافت و مهربانی است .

وی تاکید کرد: به دلایل زیادی ممکن است با بی تفاوتی نسبت به این امر مهم برخورد شود از جمله کمرویی ، فرار از دردسر، ضعف ایمان ، ضعف بیان ، مصلحت اندیشی ، ترس و امثال این موارد ، ولی نباید به هیچ دلیلی این وظیفه خطیر اسلامی را فراموش کنیم .

حجت السلام توانایی ادامه داد: وسیع نگری در برنامه های فرهنگی یک لزوم است و برنامه های فرهنگی باید از محتوای مناسب و کافی برخوردار باشد.

شایان ذکر است  این دوره کارگاهی به همت دفتر فرهنگ اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شد و با استقبال شرکت کنندگان همراه بود.

.:: کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه می باشد ::.