آغاز ثبت نام ورودی های جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

مسوول ثبت نام ورودی های جدید واحدکرمانشاه گفت: تا26شهریورماه سال جاری تعداد530 پذیرفته آزمون سراسری سال91 دانشگاه آزاداسلامی واحدکرمانشاه ثبت نام شده یا فرم ثبت نام دریافت کرده اند.

خدامراد جلیلیان افزود: پیش بینی می شود با توجه به استقبال ورودی های جدید این واحددانشگاهی،بیش از 2500 نفر برای سال تحصیلی جدید در رشته های مختلف فنی و مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی ثبت نام کنند.

وی خاطرن شان کرد: برای نخستین بار امکان تغییر رشته و انتخاب هفتم در دانشگاه آزاداسلامی  به اختیار دانشجو فراهم شده است .

جلیلیان یادآورشد: پذیرفته شدگان می توانند از 27 تا 30 شهریورماه سال جاری با مراجعه به سایت  www.azmoo.org  تغییر رشته دهند، یا شهر مورد علاقه خود را انتخاب کنند.

وی گفت: ثبت نام از ورودی های جدید تا آخر شهریور ادامه دارد و در صورت مراجعه مهلت آن تمدید خواهد شد.

گفتنی است از اول مهرماه کلاسها شروع می شود و جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید در هفته سوم مهر ماه برگزارخواهد شد.

شایان ذکر است در حاشیه ی ثبت نام ورودی های جدید سال 91 دانشگاه آزادا سلامی واحد کرمانشاه، نمایشگاه دست آوردهای پژوهشی این دانشگاه برپا شده است.

.:: کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه می باشد ::.