در راستای کیفی‌سازی انتشار مقالات دارای اعتبار

تصویر مطلب فهرست مجلات و انتشارات جعلی و نامعتبر بروزرسانی شد
  •  دوشنبه 23 دی 1398
  •
فهرست مجلات و انتشارات جعلی و نامعتبر در ششمین جلسه اعتبارسنجی نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به‌روزرسانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در راستای کیفی‌سازی انتشار مقالات دارای اعتبار و اهمیت آن در رتبه‌بندی دانشگاه آزاد اسلامی در سطوح ملی و بین‌المللی، ششمین جلسه کمیته اعتبارسنجی نشریات علمی و به‌روزرسانی فهرست‌ مجلات و انتشارات جعلی و نامعتبر دانشگاه آزاد اسلامی توسط اداره کل امور کتابخانه‌ها، مجلات، انتشارات علمی و علم‌سنجی پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه تشکیل شد.

در این جلسه تعداد 68 مجله که قبلا توسط کارگروه‌های ارزیابی‌کننده مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت، ارزیابی نهایی شد.

با توجه به پیچیدگی فرایند شناسایی مجلات نامعتبر و جعلی و لزوم معرفی این دسته از مجلات، پیرو ارائه فهرست‌ «مجلات و انتشارات جعلی و نامعتبر» در شهریور ماه 1398، این فهرست توسط پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی به‌روزرسانی شد که با کد 98/40 در وب سایت به نشانی http://cri.iau.ac.ir بخش مرکز اسناد علمی، زیربخش فایل‌ها، فرم‌ها و جداول موجود است.

با توجه به لزوم و اهمیت ارائه دستاوردهای علمی دانشگاه در مجلات معتبر، جلسات کمیته تخصصی اعتبارسنجی نشریات علمی هر سه ماه یک‌بار تشکیل خواهد شد و نتایج حاصل از آن به استحضار واحدهای دانشگاهی، اعضای هیات علمی، دانشجویان و کلیه نویسندگان مقالات علمی خواهد رسید.

در خصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در مراحل انجام پیش دفاع یا دفاع از پایان نامه/رساله خود هستند، چنانچه تاریخ دریافت پذیرش از اینگونه مجلات، پیش از تاریخ بی‌اعتبار شدن مجله باشد و مشروط بر تایید شورای پژوهشی واحد مربوطه، تنها دانشجو می‌تواند از پایان‌نامه/رساله خود دفاع نموده و یا با واحد خود تسویه نماید، ولی دریافت جایزه مقاله یا سایر امتیازات و تسهیلات برای دانشجو، استاد راهنما و مشاور امکان‌پذیر نخواهد بود.

همواره جدیدترین نسخه فهرست‌ مورد بهره‌برداری و استفاده قرار گرفته و این فهرست‌ ملاک تشخیص است.

لازم به ذکر است در صورت عدم توجه به آن، تمام مسئولیت برعهده نویسنده خواهد بود.

تاریخ : ۱۴:۴۱:۱۲ ۱۳۹۸/۱۰/۲۳