با حکمی از سوی دکتر طهرانچی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه منصوب شد

تصویر مطلب سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه منصوب شد

•
دکتر طهرانچی با صدور حکمی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه و واحد کرمانشاه را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، دکتر جهانشیر امینی را به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه و واحد کرمانشاه منصوب کرد.

در متن حکم دکتر محمدمهدی طهرانچی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر جهانشیر امینی

با اهدای سلام و تحیات

با توجه به مراتب تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان "سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه و واحد کرمانشاه" منصوب می شوید.

از جنابعالی انتظار می‌رود با بهره‌گیری از کلیه امکانات مادی و معنوی و سرمایه‌های انسانی دانشگاه و تاکید بر خلاقیت های فردی و مدیریت اسلامی در جهت اعتلای واحدهای دانشگاه براساس محورهای ذیل در استان کرمانشاه بکوشید.

1. استقرار مبانی دینی و فرهنگی و توجه به امر تربیت در کنار آموزش به عنوان رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه

2. ارتقای کیفیت آموزشی متناسب با نیازهای جامعه در طرح آمایش سرزمین

3. ارتقای سطح پژوهش‌های کاربردی و توسعه‌ای و استفاده بهینه از پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی در حل مشکلات کشور در چارچوب طرح پایش آزاد

4. ارتقای فرهنگ سازمانی و پیاده‌سازی نظام چابک اداری و ایجاد فرهنگ پاسخگویی و حفظ کرامت انسانی خانواده بزرگ دانشگاه و ذینفعان آن

5. افزایش بهره وری همه عوامل، در چارچوب رسالت دانشگاه با تاکید بر رعایت قوانین و مقررات از طریق اجرای طرح های سرمایه گذاری با هدف بسترسازی برای نوآوری فناورانه و اشتغال دانش بنیان اعضای خانواه بزرگ دانشگاه

6. صیانت از دارایی ها و سرمایه‌های دانشگاه با رعایت انضباط مالی و مدیریت و کاهش هزینه های غیرضرور با تاکید بر استفاده از کالاهای ایرانی به منظور تقویت و حمایت از تولیدات داخلی

7. هدایت و هماهنگی یکپارچه بین واحد های زیرمجموعه استان در چارچوب رسالت ها، اهداف و مأموریت های دانشگاه در سطح ملی و استان کرمانشاه و نظارت بر حسن اجرای امور در این واحدها

8. تعامل موثر و الهام بخش با هیأت امنا و مسئولین استان و حل دانش بنیان مسائل استان

امید است با اتکال به درگاه ذات اقدس احدیت، در راه خدمت به اسلام و مسلمین و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی موفق و موید باشید.

محمدمهدی طهرانچی

دکتر محمدمهدی طهرانچی همچنین با صدور نامه ای جداگانه از زحمات و تلاش های دکتر محمدرضا حبیبی سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه و واحد کرمانشاه قدردانی کرد.

دکتر جهانشیر امینی دارای دکترای تخصصی بیماری شناسی گیاهی و دانشیار گروه گیاه پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان است. از جمله سوابق اجرایی وی، معاون فرهنگی دانشجویی و مدیرکل دانشجویی و مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه کردستان و معاون و قائم مقام دانشگاه پیام نور استان کردستان است.

تاریخ : ۱۰:۳۳:۲۵ ۱۳۹۸/۱/۲۰