مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه :

رفتار آمریکا نشان داده که دشمن بشریت و انسانیت است

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جلیلی در مجلس یادبود جانباختگان پرواز 752   تاکیدکرد که آمریکا دشمن بشریت است و هر جا در دنیا ظلمی صورت بگیرد نقش آمریکا در آن واضح و مبرهن است.

با حضور هیئت رئیسه، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و به همت مجموعه بسیج، نهاد رهبری و معاونت دانشجویی و فرهنگی این واحد، مجلس یادبود جانباختگان پرواز 752 در مسجد الغدیر برگزار شد.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه به عنوان سخنران این مراسم خواستار بصیرت افزایی هر چه بیشتر در برخورد با مسائل مختلف شد و این که نباید عامل دشمنانی باشیم که فقط به فکر منافع خود هستند.

جلیلی افزود: رفتار آمریکا نشان داده است که دشمن بشریت و انسانیت است. هرجای دنیا ظلمی صورت بگیرد نقش آمریکا واضح و روشن است. مطالعه تاریخ این را به اثبات رسانده از جنگ ویتنام گرفته تا بمباران اتمی ژاپن دلیل مهم این مطلب است. دشمنی امریکا با ملت ایران نیز ریشه تاریخی دارد. از کودتای ۲۸ مرداد گرفته تا حمایت از دیکتاتوری پهلوی، پشتیبانی عراق در جنگ ۸ ساله و سقوط هواپیمای مسافربری نمونه هایی از این دشمنی است.

وی گفت: روش دشمن در برهه های مختلف گوناگون و متفاوت است. اما شایعه سازی ، شایعه پراکنی و ایجاد اختلاف بین مردم از مهمترین و مرسوم ترین تاکتیک های امریکاست. اقشار مختلف مردم بویژه دانشگاهیان عزیز باید مراقب باشند و از انتشار شایعات که باعث ایجاد تردید و ابهام در اذهان جامعه است خودداری کرده و مراقب دودستگی و بوجود آمدن اختلاف باشند.

سخنران ویژه این مراسم ادامه داد: آمریکا با شهادت سپهبد سلیمانی هدفی جز از بین بردن روحیه مردم مسلمان ایران در مقابله با ظلم و جور منطقه نداشت اما برکت خون شهید سلیمانی، حضور چهل میلیونی در تشییع پیکر آن سردار دلاور بود و به دنیا بزرگترین حضور تاریخ را نشان دادیم .

حجت الاسلام والمسلمین جلیلی بیان کرد: مردم ما مردمانی روشنفکر و انقلابی هستند؛ همه ما می دانیم که دشمنی آمریکا صرفا با اسلام و مسلمین و ایرانیان نیست بلکه با توجه به روحیه استکباری، هدف آنان دشمنی با تمام بشریت است.

این مراسم با مداحی و روضه خوانی ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ادامه یافت.

تاریخ : ۱۶:۱۹:۱۹ ۱۳۹۸/۱۰/۲۵