رییس دانشگاه آزاد کرمانشاه با حضور در دفتر «باختر» مطرح کرد؛

طرح مسئله از ارکان استان، حل مسئله از دانشگاه

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با حضور در دفتر روزنامه باختر به گفتگویی با مدیر مسئول و سردبیر این روزنامه پرداخت و تاکید کرد که دانشگاه آزاد به دنبال حل مسائل و مشکلات استان است.

به گزارش باختر، دکتر محمدرضا حبیبی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید با حضور در دفتر باختر اظهار کرد:«سال ۹۶ تعداد رشته های دانشگاه آزاد اسلامی استان از ۱۶۴ رشته به ۱۱۴ رشته کاهش یافت، لذا برای سال تحصیلی ۹۷ پیگیری ها را برای افزایش تعداد رشته ها آغاز کردیم که نتیجه این رایزنی ها راه اندازی ۳۳ رشته جدید در دانشگاه آزاد استان برای سال ۹۷ بود.»

وی خاطرنشان کرد:«دانشگاه آزاد کرمانشاه در حال حاضر۶۰ رشته کارشناسی، ۱۰۰ رشته کارشناسی ارشد و ۱۴ رشته دکتری دارد که رشته های جدید که غالبا بین رشته ای هستند در ورودی های بعدی دانشگاه لحاظ خواهد شد. دکتر حبیبی افزود: دانشگاه آزاد کرمانشاه تا به امروز ۷۰۰۰ دانشجوی فعال و ثبت نام شده در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دارد.»

حبیبی در ادامه چهاردهه فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی را به دو دوره تقسیم کرد و یادآورشد:«در دوره ۲۰ ساله اول که دوره استقرار این دانشگاه است، بیشتر به بُعد کمی و توسعه زیرساخت ها توجه شد، اما در دوره دوم حرکت به سمت کیفی گرایی در دانشگاه جدی تر مورد توجه قرار گرفته است.»

وی با تاکید بر اینکه این حرکت باید درجهت تولید ثروت و همراه با پایه علمی باشد، متذکرشد:«در جهت ایجاد تهییج دانشجویان و اعضای هیات علمی در راستای حرکت به سمت تولید علم و انجام کارهای تحقیقاتی اقداماتی همچون توسعه مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان را انجام داده ایم.»

رییس دانشگاه آزاد کرمانشاه از راه اندازی یک شرکت دانش بنیان در این دانشگاه خبر داد و گفت:«شرکت دانش بنیان برگاب که در بحث بیوتکولوژی گیاهی و گیاهان دارویی فعالیت می کند جزء اولین شرکت های دانش بنیان استان است که کلیه سهامداران آن از اعضایهیات علمی دانشگاه آزاد کرمانشاه هستند.»

وی تاکید کرد:«از همه اعضای هیات علمی و دانشجویان نخبه و بااستعداد دانشگاه می خواهیم که ورود جدی تری به مسائل اقتصاد دانش بنیان و راه اندازی شرکت های دانش بنیان داشته باشند.»

حبیبی توجه به امور فرهنگی به عنوان زیربنای امور آموزشی و پژوهشی را از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی استان در سال تحصیلی جدید دانست و گفت: «کارفرهنگی باید با آرامش انجام گیرد، خصوصا در برخورد با نسل جدید برای انجام امور فرهنگی ضروری است که زمان و وقت کافی اختصاص داده شود که به همین منظور توسعه کرسی های آزاد اندیشی، توجه به تشکل ها و کانون های فرهنگی و … را در دستور کار قرار داده ایم.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه افزود:«در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه براساس اعلام موسسه «سایماگو» در بحث تولید علم جایگاه دوم را بین دانشگاه های آزاد و جایگاه ۲۷ را بین دانشگاه های کشور دارد. وی از ارتباط ضعیف بین دانشگاه و صنعت و همچنین دانشگاه و جامعه در کشور و استان ما انتقاد کرد و گفت: رابطه ی میان دانشگاه و صنعت و دانشگاه و جامعه باید یک رابطه دوسویه باشد که هر دوی آنها به هم سود برسانند و لذا دانشگاه آزاد کرمانشاه به دنبال تقویت این ارتباط است.»

رییس دانشگاه آزاد کرمانشاه با بیان اینکه طرح مسئله از ارکان استان و حل مسئله از دانشگاه باید باشد، گفت:«ما باید به سمتی حرکت کنیم که مدیران و مسئولین استان برای حل مشکلات خود به دانشگاه رجوع کرده و دانشگاه نیز باید بتواند همچون اتاق فکری به آنها ارائه خدمت کند.وی خاطرنشان کرد: ما موظف شده ایم که سالانه ۱۰ درصد از درآمد های خود را از محل هایی غیر از شهریه تامین کنیم و در این راستا نیز گام های بزرگی برداشته ایم که در آینده نمود خود را بیشتر نشان خواهد داد.»

دکتر حبیبی از طلب ۷۰ میلیارد تومان این دانشگاه از دانشجویان خود گفت: «متاسفانه دانشجویان ما در بحث پرداخت شهریه خوب عمل نمی کنند به گونه ای که در حال حاضر بالغ بر ۶۰ تا ۷۰ میلیارد تومان طلب از دانشجویان خود داریم که البته بخش عمده ای از این طلب مربوط به دانشجویان شاهد و ایثارگر است که باید سازمان بنیاد شهید طلب آنها را به ما پرداخت کند.»

وی تاکید کرد:«دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه دارای بیشترین تعداد دانشجویان شاهد و ایثارگر در بین تمامی واحدهای دانشگاه آزاد در سراسر کشور است.»

حبیبی از رونق گرفتن مدارس سما در سطح استان خبر داد و گفت:«در حال حاضر ۱۴ مدرسه سما در سطح استان کرمانشاه داریم که این مدارس از سطح کیفی بسیار بالایی برخوردارند.»

تاریخ : ۱۱:۴۱:۴۲ ۱۳۹۷/۷/۱۹