رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با صدور پیامی، فرارسیدن سال نو را به استادان ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر فرهاد گلمحمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با صدور پیامی، فرارسیدن سال جدید را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

متن پیام دکتر گلمحمدی به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم» یا مقلب القلوب و الابصار  یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال  حول حالنا الی احسن الحال. سال 1398 با همه پستی و بلندیها و خوبیها و سختی هاگذشت و بهار از راه رسید. بهاری که  زمزمه نو شدن  و مبدا تحول به بهترین حال است و زمانی است که باید دلها و دیده ها  را به لطف باران الطاف خداوندی شست و با نظر و اندیشه دربازآفرینی طبیعت به نوآوری و نوسازی در کار خود پرداخت. تجدید حیات طبیعت یادآور آن است تا روح و روان خود را جلایی دوباره بخشیم و با نگاهی نو به زندگی، مهربانی، دوستی و صداقت را به یکدیگر  هدیه دهیم.  اینجانب ضمن تقدیر و تشکر فراوان از زحمات ارزنده همکاران گرامی در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در سال 1398، فرارسیدن سال جدید را که هنگامه تجلی مواهب الهی است  حضور کارکنان، استادان و دانشجویان، همچنین خانواده محترم آنها تبریک عرض نموده از درگاه خدای باریتعالی توفیق خدمتی سرشار از شور و نشاط با اتکا به پروردگار یکتا و پیروی از منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای در راستای اهداف عالیه نظام مقدس  اسلامی  و دانشگاه آزاد اسلامی، مسألت می نمایم.

فرهاد گلمحمدی – سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه

تاریخ : ۹:۲۹:۳۵ ۱۳۹۹/۱/۳