در گفتگو با آنا مطرح شد؛

تقویت مركز رشد دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با ۱۰ هسته و واحد فناور جدید

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه از تقویت مركز رشد واحدهای فناور این دانشگاه با راه‌اندازی ۱۰ هسته و واحد فناور جدید خبر داد.

فرهاد گل‌محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه را حائز اهمیت و دارای جایگاه مهم علمی، تحقیقاتی و اقتصادی عنوان کرد و از مهم‌ترین برنامه‌های سال ۹۹ این حوزه در دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه را تقویت مركز رشد واحدهای فناور و راه‌اندازی ۱۰ هسته و واحد فناور جدید خبر داد و اظهار کرد که تمهیدات برای راه‌اندازى فضای كار اشتراكى و راه‌اندازى نخستین شتاب‌دهنده داک انجام شده است.

راه‌اندازى مركز تحقیقات خودرویی

وی، ساخت دستگاه‌های آزمایشگاهی و كارگاهى، حذف نسخه‌هاى چاپی پایان‌نامه‌ها، راه‌اندازى مركز استفاده از كتابخانه‌های دیجیتال، بارگذارى چكیده پایان‌نامه‌ها در وب‌سایت دانشگاه، راه‌اندازى كتابخانه دیجیتال آفلاین، هدایت پایان‌نامه‌های دانشجویی در راستای استفاده از طرح پایش و نظام موضوعات،  انجام مطالعات اولیه برای راه‌اندازى مركز خدمات صادرات و اقدامات اولیه برای راه‌اندازى مركز تحقیقات خودرویی و مركز خدمات خودرویی از دیگر برنامه‌های ۹۹ واحد کرمانشاه برشمرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه درباره برنامه‌های سال ۹۹ حوزه آموزش دانشگاه اعلام کرد که پیاده‌سازی سامانه سیماد برای کمیسیون موارد خاص و استفاده از دستگاه اسکن اثر انگشت در جلسات امتحان پایان‌ترم به‌منظور جلوگیری از جایگزین و تخلف ازجمله این برنامه‌هاست.

گل‌محمدی، آماده‌کردن زیرساخت‌های لازم دیجیتال برای پرونده ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید و اتوماسیون روند مربوط به انتخاب واحد در موارد خاص به‌طوری که مراجعات دانشجویی به کارشناسان حداقل شود را لازم برشمرد و از پیگیری تصویب دانشکده فنی مهندسی، علوم تربیتی و روانشناسی خبر داد.

پرورش استعداد دانشجویان در حوزه کارآفرینی

وی شناسایی و پرورش استعداد دانشجویان در زمینه‌های مربیگری و کارآفرینی، حرکت به سوی حل مشکلات بدون شعار و عوام‌فریبی، پرهیز از سیاست‌بازی در دانشگاه به‌عنوان امری مخرب در گسترش فعالیت‌های مطالعاتی را از برنامه‌های فرهنگی سال ۹۹ واحد کرمانشاه بیان کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برنامه‌های سال ۹۹ حوزه دانشجویی این دانشگاه را برشمرد و تشریح کرد: «حوزه دانشجویی و فرهنگی، کارگاه‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی برای دانشجویان، استادان و کارکنان در برنامه سال جدید مد نظر قرار داده است.»

به گفته گل‌محمدی، افزایش فعالیت‌های مشاوره و راهنمایی روانشناختی، تحصیلی، تربیت بدنی در سال ۹۹ و تلاش برای پوشش طیف وسیع‌تری از دانشجویان و همکاران در این سال مانند سال گذشته و فعالیت‌های متنوعی مانند کارگاه، نمایشگاه، گردهمایی‌های علمی و ... در راستای طرح زندگی پایدار برنامه‌ریزی شده است.

راه‌اندازی رشته‌های متناسب با نیاز منطقه و کشور

وی درباره دستاوردهای سال ۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در حوزه‌های مختلف از جذب نزدیک به ۷ هزار دانشجو در استان خبر داد و به آنا گفت: «راه‌اندازی رشته‌های متناسب با نیازها در مقاطع کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکتری از دیگر دستاوردهاست و اینکه خبرهای خوب راه‌اندازی رشته‌های جدید در سال ۹۹ هم اعلام خواهد شد.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه از مهم‌ترین فعالیت‌های سال ۹۸ در حوزه توسعه مدیریت و منابع را ارتقای درآمدهای غیرشهریه‌ای در مقایسه با سنوات گذشته در بخش‌های کشاورزی، دامپروری، درآمد پارکینگ دانشجویی، فروش ضایعات بلااستفاده، اجاره بیل مکانیکی، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت خارج از دانشگاه و برگزاری آزمون‌های مختلف استانی و کشوری با عقد قرارداد برشمرد.

وی صرفه‌جویی در خرید مواد و ملزومات مصرفی دانشگاه و خریدهای ارزان قیمت از طریق سهمیه‌های موجود در سازمان صمت (کاغذ، برنج، گوشت، روغن …) را نیز راهکاری مناسب دانست که این موارد در سال ۹۹ تداوم خواهد یافت.

تحقق افزایش جذب دانشجویان خارجی

گل‌محمدی حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی را حوزه‌ای مهم و استراتژیک در دانشگاه دانست که به‌دلیل ارتباط رودررو با دانشجویان و برنامه‌های مختلف دانشجویی بسیار حائز اهمیت است و اظهار کرد: «از برنامه‌های فرهنگی انجام شده توسط این حوزه در سال ۹۸ می‌توان فعالیت‌های قرآن‌محور، برگزاری اردوهای مختلف  زیارتی علمی و تفریحی، مراسم مختلف ملی- مذهبی در تکریم و تعظیم شعائر ملی و مذهبی، ارتقای مشارکت و آگاهی دانشگاهیان، برگزاری جشنواره بومی و محلی و دوره‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت فرهنگی و در آخر توسعه و ایجاد فضای آزاد نقادی را نام برد.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، تحقق افزایش جذب دانشجویان خارجی، راه‌اندازی خوابگاه پسرانه با ظرفیت حدود ۸۰ نفر برای دانشجویان پسر غیرایرانی، ارتباط تنگاتنگ بین شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و واحد کرمانشاه را از فعالیت‌های انجام شده سال ۹۸ در حوزه دانشجویی برشمرد.

تاریخ : ۹:۵۸:۳۳ ۱۳۹۹/۱/۳