حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جلیلی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه همزمان با آغاز سال 1399 وگرامیداشت یاد و خاطر حاج قاسم سلیمانی و یاران ایشان آرزوی سالی پر برکت و موفقیت آمیز برای ملت شریف ایران داشت .

متن پیام ایشان بدین شرح است:

یا مقلب القلوب والابصار

یامدبر الیل‌والنهار

یامحول الحول والاحوال

حول حالنا الی احسن الحال

استادان، دانشجویان و همکاران گرامی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه

سال ۹۸ با همه شیرینی ها و تلخی هایش تمام شد. سالی که از یکسو شاهد اتفاقات ناگواری بودیم. از سیل روزهای ابتدایی سال که بخشی از مردم نجیب کشورمان دچار آن شدند تا بیماری منحوس کرونا در روزهای آخر آن که کام ملت شریف ایران را تلخ کرد. سالی که ساعت ۱:۲۰ دقیقه بامداد را جاودانه کرد و شهادت حاج قاسم سلیمانی توسط ارتش تروریست آمریکای جنایتکار داغی بر دل زخم خورده همه آزادگان جهان نهاد. اما از سوی دیگر این سال شاهد رخدادهای بی نظیری بود. تشکیل گروههای جهادی و مردمی جهت کمک رسانی به مردم سیل زده که به حق نمونه ای از آن در هیچ کجای جهان دیده نمیشود. مجاهدت و تلاش خستگی ناپذیر پزشکان، پرستاران و کادر درمانی و گروههای خودجوش مردمی متشکل ازدانشجویان بسیجی ،هیآت حسینی و روحانیت مجاهد و مردم انقلابی در قالب مدافعان سلامت که با از خودگذشتگی بی نظیر خود صحنه های بی بدیلی را در مبارزه با ویروس کرونا خلق کردند. حضور میلیونی مردم مبارز و استکبار ستیز ملت شریف ایران در بدرقه سردار دلها خود برگ زرین دیگری در تاریخ این مرز و بوم ثبت کرد تا نشان دهد ایران اسلامی در برداشتن گام دوم انقلاب اسلامی و پایبندی به آرمانهای آن مصمم است. تجربه حاصل از سالهای گذشته و مطالعه تاریخ انقلاب اسلامی نشان میدهد هرگاه ملت شریف ایران با ایمان به خدای متعال، اتحاد و همدلی، تحت رهبری حکیمانه امامین انقلاب و پایبندی به مبانی انقلاب اسلامی با مسائل مواجه شدند جز پیروزی و سربلندی حاصلی نداشت و هرگاه از این اصول فاصله افتاد نتیجه ای معکوس دربرداشت. حال در ابتدای سال ۱۳۹۹ از خداوند متعال سالی پربرکت و موفقیت آمیز در همه صحنه های زندگی را برای شما عزیزان و مردم شریف ایران اسلامی خواهانم. سربلند و پیروز باشید.

تاریخ : ۹:۴۰:۲۴ ۱۳۹۹/۱/۳